Returpolitik

 

Du har ret til at fortryde dit køb

Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@bodana.dk.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 
  
Fortrydelse af en del af købet  
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

  
Varens stand, når du sender den retur 
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. 

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 
  
Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til vores lager, adressen fremgår af den GLS pakkelabel, vi giver dig. Ønsker du ikke at benytte den udleverede pakkelabel med fri fragt, kan du kontakte os og få udleveret den fulde adresse til vores lager.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

 

Bodana kundeservice

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om noget i forbindelse med dit køb, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig.

Du kan kontakte os på telefon +45 5150 0746 (på hverdage ml. 10-14).

Du kan også skrive til os på info@bodana.dk eller via vores kontaktformular, så svarer vi inden for 24 timer på hverdage.

Du kan også læse vores svar på de mest almindelige spørgsmål på vores FAQ-side